AGLOCO.BLOG.HU

Agloco: Own The Internet - "Részesedj az Internetből!" Csatlakozz Te is!

Kattints ide a regisztrációhoz!


Várni, csak várni...

2007.04.18. 20:38 agloco


Amint azt sokan észrevettétek, elmúlt április 16. és az Agloco viewbart még mindig nem lehet letölteni. Sajnos nem tudták tartani ezt a határidőt, de Brian Greenwald szerint jó úton haladnak, hogy még ebben a hónapban ki tudják adni. A QA tesztelés jól halad, jelenleg a hirdetési szerverek integrálását végzik. Ez egy bonyolult művelet, mind a külső szerverek, mind a viewbar programozását megkívánja. A programozó team hétvégeken is dolgozik, hogy a Agloco viewbar minél előbb elkészülhessen.

A jó hír, hogy naponta 50 ezer ember számára lesz elérhető a viewbar, így azoknak sem kell sokat várniuk, akik később csatlakoztak, hiszen így 11-12 napon belül mindenki megkaphatja.

A másik fontos információ, hogy a bevételek nem kerülnek rögtön kifizetésre, mivel nem tudni, hogy kezdetben mekkorák lesznek a bevételek, viszont az Agloconak vannak működési költségei, amiket fedezni kell. Tehát amíg nem alakul ki egyensúly a bevételi és a kiadási oldal között, addig nem indulnak meg a kifizetések. Az Agloco hosszú távra tervez és nem akar abba a hibába esni, mint AllAdvantage, ami túl sokat ígért, majd ezt nem tudta teljesíteni. Természetesen ezek a kezdeti órák nem vesznek el, később mind a havi szörfözött órákat, mind az összes szörfözött órát figyelembe veszik a kifizetéseknél.

komment

Címkék: hírek viewbar agloco

süti beállítások módosítása