AGLOCO.BLOG.HU

Agloco: Own The Internet - "Részesedj az Internetből!" Csatlakozz Te is!

Kattints ide a regisztrációhoz!


AGLOCO Gy.I.K. - 1. rész

2007.02.04. 21:33 agloco

Többen kértétek, hogy elérhető legyen magyarul, íme:

Mi az az AGLOCO™?
A AGLOCO™ az első internetes gazdasági közösség, amely lehetővé teszi a tagjainak, hogy „részesedjenek az Internetből”. Hirdetők, keresőcégek, online kereskedők és egyéb cégek jelenleg is rengeteget költenek, hogy a hozzád hasonló internetezők figyelmét felkeltsék és megpróbálják eladni áruikat. Az AGLOCO™-val ők közvetlenül neked fizetnek.

Az AGLOCO™ emellett az internet felhasználók egy olyan globális közössége is, amelynek aktív tagjai minden online tevékenységükért fizetségben részesülnek. A szabadalmaztatott Viewbar™ technológia segítségével a tagok élvezhetik a kellemes, egyáltalán nem hivalkodó, érdeklődési körüknek célzott tartalmakat is. Az AGLOCO™ azokat a tagokat külön jutalmazza, akik a barátaikat, ismerőseiket is bevonják a közösségbe (és azokért az emberekért is fizet, akiket ezek a barátok vonnak be, egészen az ötödik szintig).

Hogyan kereshetek pénzt és részvényeket?
Regisztrálj, internetezz, ahogy szoktál és pénzt és részvényeket fogsz keresni – ennyire egyszerű. Ha letöltöd a Viewbart, automatikusan rögzíteni fogja azt az időt, amíg aktívan szörfözöl, és ezért kapod a fizetést. De az első lépés, hogy regisztrálj, és taggá válj. Ez ingyenes és gyorsan megvan. Ha a barátaidnak, ismerőseidnek is ajánlod, még több pénzhez és részvényhez juthatsz.

Hogy működik az ajánlás?
Az AGLOCO™ az aktív internetezéssel töltött órák arányában fizet a barátaid, ismerőseid után, akiket te ajánlottál (ők a közvetlen referáltjaid), és ugyanígy azok után, akiket a te referáltjaid toboroztak (ők a közvetett referáltjaid). A közvetett referáltak négy szinten keresztül számítanak a közvetlen referáltjaidtól számítva és nincs semmilyen határ arra vonatkozóan, hogy hány referáltad lehet.

Milyen szabályok és korlátozások vannak?
Van néhány szabály, de ezek mind az AGLOCO™ tagok javát szolgálják:

·          Csak egyszer regisztrálhatsz: Egy személy csak egyszer regisztrálhat, csak saját maga számára hozhat létre fiókot, más személy számára nem létesíthet fiókot. Fiókot nem lehet cserélni, minden fiók egy fizikai személyhez kell tartozzon.

·          Nincs spam: Az AGLOCO™ szigorúan tiltja a spamelést. Ez azt jelenti, hogy csak olyan embernek küldhetsz levelet az AGLOCO™-ról, akit ismersz, vagy aki egyértelműen beleegyezett, hogy információt küldj neki. Ha spamelsz, a fiókodat megszüntetik.

·          Szörfözött órák: A maximális órák száma, amiért fizetünk jelenleg 5. A későbbiekben ez a szám különböző tényezőktől függően változhat. Ne feledd, mások ajánlásával mindig tudod növelni bevételeidet.

·          Aktív szörfözés: Aktívan kell böngészned hogy pénzt keress. Ha csak megnyitsz egy weboldalt, az nem minősül aktív böngészésnek. Ha kalózszoftvert használsz, hogy automatikusan kattintgasson a weblapok között, az AGLOCO™ anti-hacking eszközei érzékelni fogják, és megszüntetik a kapcsolatod. Továbbá aktívnak kell maradnod, hogy referáltjaid után járó pénzt megkaphasd. Ha csak az 50%-át szörfözöd le a maximális fizetett óráknak, akkor a referáltjaid után járó részesedésednek is csak az 50%-át kapod meg.

·          Pontos információk: A regisztrációkor megadott összes információnak pontosnak kell lennie.

Ezeket a szabályokat el kell fogadnod mielőtt regisztrálsz, és letöltöd a Viewbart.

Kell vásárolnom valamit?
Nem, az AGLOCO™ tagság teljesen ingyenes. Soha nem kell venned vagy eladnod semmit. Egyszerűen regisztrálj, töltsd le a Viewbar™ ingyenes példányát, ajánld barátaidnak, ismerőseidnek, és részesedj az Internetből!

Miért adja az AGLOCO™ a részvényeinek 100%-át a tagjainak?
Úgy hisszük, hogy Internetnek olyan platformnak kell lennie, ami a felhasználóinak hasznot hoz, és ha valaki pénzt termel a felhasználó aktivitásából, akkor annak a felhasználónak kell lennie.

Hogy fogtok ti (a fejlesztő team) pénzt keresni, ha az összes AGLOCO™ részvény a tagok kezében lesz?
Az AGLOCO™ 10%-os honoráriumot fizet a menedzsmentnek, valahogy úgy ahogy Tom Cruise is 10%-ot fizet az ügynökének. Ahhoz, hogy az AGLOCO™ egy élénk és aktív közösség legyen a legjobb menedzsmentre van szükség. Mivel az alapítók és a menedzsment tagjai nem részesednek a részvényekből, ez a díj biztosítja hogy a legjobb tehetségek dolgozzanak az AGLOCO™-nál.

Mik az AGLOCO™ adatvédelmi irányelvei? (Privacy Policy)
Az AGLOCO™ teljesen elkötelezett adataid biztonsága mellett. Nem adunk el, nem kölcsönzünk, nem adunk át semmilyen személyes információt egy kereskedőnek vagy hirdetőnek sem. Részletes adatvédelmi nyilatkozatunk van, ami egyértelműen rendelkezik arról, hogy hogyan védjük információidat.

Mennyit fognak érni a részvényeim?
Profit orientált vállalkozásként a részvények értéke közvetlenül a vállalat értékétől fog függeni. Mivel az AGLOCO™ profitja a tagjainak internet használatától függ, minél nagyobb az AGLOCO™ tagok száma, annál többet fognak a részvények érni. Jelenleg folyamatban van a társaság bejegyzése a Londoni Tőzsdén (AIM). Mint minden nyilvános társaságnál, a megfelelő árfolyamot a piac fogja meghatározni.

Hogyan változtathatom meg a személyes információimat?
Adataid megváltoztatásához a ”My account” menűbe kell belépned. Ne felejts a ”Save” gombra kattintani, hogy változtatásaid elmentődjenek.

Tovább a 2. részhez

komment

Címkék: magyar agloco gy.i.k.

süti beállítások módosítása