AGLOCO.BLOG.HU

Agloco: Own The Internet - "Részesedj az Internetből!" Csatlakozz Te is!

Kattints ide a regisztrációhoz!


AGLOCO Gy.I.K. - 3. rész

2007.02.04. 22:22 agloco


Mennyi lesz a fizetés az én országomban?

Az egyes országokra vonatkozó fizetéseket a "Global Payment Table" oldalon tudod megnézni.

Mire való a Viewbar?
Nézd meg a Viewbar oldalt a honlapon, hogy megértsd hogyan működik a Viewbar.

Miért nem tudom még letölteni a Viewbart?
A Viewbar jelenleg béta tesztelés alatt van. Az alapos teszt és szükséges fejlesztések elvégzése után hozzáférhető lesz a tagok számára a jelentkezésük sorrendjében (az AGLOCO™-hoz való csatlakozás dátumától függően sorrendben). Addig is hozzáférést biztosítunk tagjainknak az weboldalhoz, hogy építhessék a hálózatukat. Minél hamarabb csatlakozol, annál hamarabb tudod majd letölteni a Viewbart.

A Viewbar letöltése ingyenes lesz?
Igen, a Viewbar letöltése teljesen ingyenes lesz. Internetkapcsolattól függően a letöltés egy perctől néhány percig terjedő időt vehet igénybe.

A Viewbarnak folyamamtosan mennie kell?
Nem. Jelenleg az AGLOCO™ havi öt órányi használatot számol el. E felett használhatod a Viewbart vagy lehelyezheted a tálcára, de valószínűleg a legtöbb felhaználó továbbra is használni fogja. Ha bármikor úgy döntesz, hogy nem akarod használni a Viewbart, csak helyezd a tálcára, és nem fog tovább működni. Ilyenkor viszont nem fogsz vele keresni.

Használhatok több számítógépet?
Több számítógépre is installálhatod a Viewbart, és mindegyik számítógépen gyüjtheted pontjaidat. Viszont nem használhatod egyszerre több számítógépen a Viewbart.

Az AGLOCO™ referált rendszere multi-level marketing?
Nem. A multi-level marketingben a tagok eladnak az új tagoknak, akiket beszerveznek. Az AGLOCO™ ennek nagyjából az ellentéte. Egyik tag sem fog fizetni az AGLOCO™-nak. Ehelyett az AGLOCO™ kap pénzt a cégektől (hirdetőktől, kereső cégektől, online kereskedőktől) és ezt a pénzt szétosztja a tagjai között.

Hogyan változtathatom meg az email címemet?
Email címed megváltoztatását a ”My account” menüben tudod végrehajtani. Ne felejts a ”Save” gombra kattintani, hogy változtatásaid elmentődjenek.

Mi van akkor, ha ki szeretnék lépni?
Nincs semmilyen kötelezettséged tagságoddal kapcsolatban, bármikor kiléphetsz. Ha megszünteted a fiókod, elveszted az összegyült egyenlegedet, ami a minimális kifizetési összeg alatt van. Valamint elveszted referáltjaidat, de ők továbbra is tagok maradnak. Természetesen bármikor újra regisztrálhatsz, de egyenleg és referáltak nélkül fogsz kezdeni. Tagságod megszüntetéséhez küldj egy levelet a cancelmembership@AGLOCO.com címre.

komment

Címkék: magyar agloco gy.i.k.

süti beállítások módosítása