Hírek a viewbarról

2007.04.04. 18:03 agloco

A legutóbbi ígéret szerint a viewbart április 2. és 16. között lesz elérhető. Most néhány pontosabb információt is megtudhattunk a kiadásról. Mindenkit emailben fognak értesíteni, amint számukra letölthető lesz a viewbar.

A letöltés menete: azok a tagok fogják előbb megkapni a viewbart, akik előbb csatlakoztak. Az első menetben a BBBB és BBBF közötti kóddal rendelkezők (kb. 50 ezer ember) számára lesz elérhető a viewbar. Ezután sorban a többi tag számára is kiküldik az értesítő emaileket.

Több felhasználó egy viewbarral: egy számítógépen több felhasználó is használhatja majd a viewbart. Ezekre a gépekre természetesen csak egyszer kell letölteni a viewbart, és a felhasználok az Agloco azonosítójukkal és jelszavukkal tudnak majd be- és kilépni a viewbarra.

Először csak Windowsos verzió: az első verzió Windows Vista, XP és 2000 alatt fog futni. Később a Mac-es és Linuxos verzió is el fog készülni.

Automatikus frissitések: a viewbar v1.0 a lehető legegyszerűbb és puritánabb lesz, viszont automatikus frissítés funkcióval lesz ellátva. Csak egyszer szükséges letölteni, ezután automatikusan frissíti magát az újabb verziókra.

Információk a hirdetőkről: az Agloco eddig 17 hirdetői hálózattal állapodott meg. Ezek a megállapodások továbbá néhány közvetlen hirdetővel történt megegyezés biztosítja, hogy az Agloco több ezer hirdetőt és hirdetést tudjon szolgáltatni a viewbarra.

komment

Címkék: hírek viewbar agloco

süti beállítások módosítása