AGLOCO.BLOG.HU

Agloco: Own The Internet - "Részesedj az Internetből!" Csatlakozz Te is!

Kattints ide a regisztrációhoz!


Az Ask.com és az Agloco

2007.09.18. 14:56 agloco


Bevételek: Ahogy azt korábban is jeleztük, megkötöttünk egy fontos partneri szerződést. Az Ask.com hamarosan az Agloco hivatalos keresője lesz.

Mindenekelőtt örülünk annak, hogy az Ask.com ennyire akarta a szerződés megkötését. (Egy üzlet akkor működik a legjobban, ha mindkét fél akar együtt dolgozni.) Még fontosabb, hogy az Ask.com kiváló keresési teljesítménnyel rendelkezik.

A Michigani Egyetem augusztusi jelentése szerint az Ask.com amerikai fogyasztói elégedettségi indexe (ACSI) közel megegyezik a Google-éval és Yahoo-éval: Ask 75, Yahoo 79 és a Google 78. Továbbá a ForeSee Results hozzáteszi: "Az Ask ACSI indexe növekedett a legnagyobb mértékben minden e-business vállalatot figyelembevéve, az első mérés óta 21%-os növekedést könyvelhettek el... Az Ask.com úgy tűnik, megfelelő pozícióban van ahhoz, hogy a Google riválisa legyen a következendő években, mivel a nagyon erős keresési technológiával rendelkezik, amit az elemzők és a felhasználok egyaránt dicsérnek." A következő hetekben fogjuk hozzáadni az Ask-et a viewbarhoz, reméljük, mindenki legalább annyira elégetett lesz vele, mint mi vagyunk.



Ez egy nagyon fontos lépés az Agloco életében és nagyban fogja növelni a bevételeket októbertől kezdődően. Sokan használták közülünk az elmúlt hónapban az Ask-et és mindenki egyetért abban, hogy legalább olyan jól és néhány esetben még jobban használható, mint a Google.

Tech hírek: Miután átköltöztettük az oldalt új szerverekre és kijavítottuk a hibásan kijelzett órákat, jelenleg az Ask.com redszerének az implementálásán dolgozunk. A tucows.com-os letöltés is újra működik. Tisztában vagyunk vele, hogy a weboldal frissítésre szorul, de jelenleg nem ez az elsődleges prioritásunk.

Kifizetések: Két héten belül adunk újabb tájékoztatást erről a fontos kérdésről. Ez jelentés tartalmazni fogja az Agloco jelenlegi anyagi helyzetét is. Az Agloco néhány hónapja már átlépte az egymilliós taglétszámot. Habár a 10 milliós taglétszám, ami a célunk volt a nyárra, nem teljesült, ez is egy szép teljesítmény, amit közösen értünk el.

Köszönjük mindenkinek az erőfeszítéseit,
Agloco fejlesztő csapata

komment

Címkék: hírek ask.com tervek

süti beállítások módosítása