AGLOCO.BLOG.HU

Agloco: Own The Internet - "Részesedj az Internetből!" Csatlakozz Te is!

Kattints ide a regisztrációhoz!


Agloco tervek

2007.06.14. 21:57 agloco


Most, hogy a viewbar letölthető, Brian Greenwald az Agloco további terveiről számolt be a Company blogon.

A legfontosabb dolog jelenleg a weboldal és a viewbar stabilitásának a biztosítása:

Viewbar stabilitás: Megjelent viewbar egy újabb verziója, ami néhány hibajavítást tartalmaz. Az új verzió verziószáma 1.03. Ha már letöltötted a viewbart, akkor nem kell semmit tenned, a viewbar automatikusan frissíti magát. Előfordulhat, hogy többször újra kell indítani a viewbart, mert a frissítéshez a régi verzió teljes kiiktatása szükséges. Akik még nem töltötték le a viewbart, azok már a frissített verziót tudják letölteni. Az ezek után megmaradt bugok csak néhány felhasználót érintenek, ezért ezentúl az elsődleges feladat a viewbar következő fázisának fejlesztése lesz, a megmaradt kisebb hibákkal csak egy kisebb csapat fog foglalkozni.

Weboldal stabilitás: A viewbar hamarosan elérhető lesz egy megbízható letöltő portálon keresztül (ezt most választják ki, amint megvan, emailben fognak értesíteni mindenkit). Ezzel lekerül a terhelés a weboldalról, ami most elég nehezen elérhető.

Hirdetések váltakozása: A hirdetések nem mindenkinél váltakoznak automatikusan, ezért dolgoznak rajta, hogy ez minden számítógépen és minden böngészőbeállításnál működjön.

A következő lépés az Agloco bevételeinek maximalizálása lesz. Ez egy nagyon fontos dolog, hiszen a kiadások nagyjából állandóak, tehát minél több a bevételt hoz a cég, annál többet fognak kapni a tagok. A bevételek növelése több lépésben fog történni a következő hónapokban:

1. A keresőktől és a hirdetőktől származó bevételek növelése. Minél több ember használja a viewbart, annál jobb alkupozícióban van az Agloco.
2. Célzott hirdetések megjelenítése. Ennek a rendszernek az egyik része a kereséseidnek és böngészésednek megfelelően fog megjeleníteni hirdetéseket, a másik része attól függően, hogy hol laksz.
3. A bevételnövelő lehetőségekről a viewbaron keresztül fognak informálni mindenkit.
4. Azoknak a tagoknak az értesítése, akik még nem használják a viewbart. Az újonnan regisztrált tagoknak már rögtön elérhető a viewbar.
5. További fejlesztések az Agloco felhasználók számának növekedése érdekében. Ez a weboldal fejlesztését, további viewbar funkciók beépítését és tagok közötti kommunikáció megvalósítását jelenti.

A bevételek maximalizálása nagyon fontos az Agloco számára, hiszen a tagoknak kiosztott pénz a cég nyereségéből fog származni, ami a bevétel mínusz a kiadások. Erről a témáról nem sokára fognak bővebb tájékoztatást adni, de pontos kifizetési dátumot és összegeket még nem fognak tudni mondani.

komment

Címkék: hírek tervek viewbar agloco

süti beállítások módosítása